Owinsdeig

NodeOne om Drupal: Vad är Drush?

Drush är en samling skript som gör det mycket enklare att skapa och uppdatera Drupal-webbplatser. Här är en kort screencast som visar lite av vitsen med Drush.

Owinsdeig: Avancerade behörigheter med hjälp av Rules

Ok, så du har villkor för behörigheter som tar en halv A4 att beskriva. Vad göra? I de gamla tiderna skulle du skrivit en egen modul. No more. Nu kan du hantera även komplicerade villkor med hjälp av modulen Rules. Här är ett exempel!

Owinsdeig: Panels mania!

Detta är Owinsdeig-avsnittet för dig som gillar Panels. Det är så mycket Panels att det inte får plats i en vanlig inspelning, utan var tvunget att delas upp i två. Som bonus finns det därför inte bara vanlig demonstration, utan även en hel del diskussion. Håll till godo!

Kort demo av Panels Everwhere

Nu går det att använda Panels inte bara för att styra huvudinnehållet på en sida i Drupal, utan för att styra allt innehåll från första loggan till sista sidfoten. Välkommen till Panels Everywhere – demo av Dick Olsson (även känd som dixon_)

Kort demo av localize.drupal.org

Nu är det enkelt för vem som helst att översätta Drupal och Drupalmoduler! Ingen kodning behövs, inga färdigheter om CVS eller översättningsprogram. Du behöver bara klicka och skriva en översättning. (På riktigt.)